Ton Mackaaij neemt het beursstokje over

Haarlem, 15 juli 2021

Oktober 2020 nam Stripdagen Haarlem tijdens het allereerste Stripweekend Haarlem afscheid van haar beurscoördinator, Ton Schuringa. Ondertussen is de zoektocht naar een nieuwe beurscoördinator afgerond en mogen wij Ton Mackaaij als opvolger verwelkomen.

Ton heeft ruime ervaring in de stripwereld als eigenaar van Uitgeverij Cliché. Daarnaast is hij verbonden aan het Stripschap als evenementencoördinator. Ook organiseert hij verschillende Kuifje-evenementen voor het Hergé Genootschap en de Toonder- en Bommeldagen voor de Marten Toonder Verzamelaarsclub.

Hij is ook voor Stichting Beeldverhaal Nederland en Stripdagen Haarlem geen onbekende en we heten hem van harte welkom in ons midden.

Ton neemt per direct het stokje over van zijn voorganger en zal de voorbereidingen voor de stripbeurs tijdens Stripdagen Haarlem op gaan starten. Hij si bereikbaar via beurzen@stichtingbeeldverhaal.nl.

De stripbeurs is onderdeel van Stripdagen Haarlem en vindt plaats op 4 en 5 juni 2022 op de Grote Markt, rondom de Bavo Kerk en in de Philharmonie te Haarlem. De stripbeurs is onderverdeeld in verschillende categorieën, te weten:

- Verzamelaarsbeurs (uitgevers, stripwinkels, etc.)

- Antiquair en Tweedehandsbeurs (handelaren)

- Small Press Beurs (voor individuele tekenaars)

Mocht u interesse hebben om deel te nemen tijdens Stripdagen Haarlem 2022, neem dan contact op met Ton Mackaaij via beurzen@stichtingbeeldverhaal.nl

Met veel dank aan...