Typex & Lamelos presenteren: Het Hele Grote Magische Party Hotter Feest - Het Echte Fuiven 2.0

Lamelos
dmklprsl

Locatie:
Patronaat Haarlem


Adres:
Zijlsingel 2, Haarlem


Wanneer:
zaterdag 4 juni 2016


Veiling en diner:
18:00


Feest:
17.30 - 04.00


Toegang:

€ 10,- (ex fee) / inclusief diner €20,- (ex fee)

Kaartverkoop:

Via Patronaat

Het muzikale orgasme van Stripdagen Haarlem 2016 vindt op zaterdagavond plaats in Patronaat. Laat Typex en het Lamelos-collectief je gastheren zijn, iedereen is welkom! Het feest belooft een potpourri te worden van heerlijke trash, sleaze, cult en rariteiten. Behalve muziek is er ook de Lamelos veiling, waarbij de raarste voorwerpen letterlijk en figuurlijk aan bod komen. En mocht je het gekochte voorwerp spuuglelijk vinden, doe dan een bod om het te slopen! De veiling begint om 18.00 en met een ticket inclusief diner kun je meteen aanschuiven bij het eten. Want een volle maag is essentieel voor deze eindeloze marathon van vertier. 

Met zZz, ET Explore Me, Indian Askin, Thomas Truax (USA), The Sex organs, de Schuldjongens, Dj Crudesjev dn Punkrockheavymetalkaraokeband. De afterparty wordt verzorgd door Rocketfuel! DJ Whiplash.

Het Amsterdamse zZz staat bekend om hun bezwerende en psychedelische orgelrock. zZz weet altijd het publiek in vervoering te brengen met een hypnotisch, massief geluid en brute, intense live performances!

ET Explore Me is dol op strips, vinyl en seks. Peter Pontiac ontwierp de hoes voor ET’s 7’’ EP When I’m Gone en Typex maakte de hoes voor de 7’’ EP Do It. De jachtige garagerock van E.T. Explore Me is als muzikale cocaïne: Het komt in (te) kleine porties, en na afloop wil je alleen maar meer!

De muziek van Indian Askin buzzed al een tijdje in de scene en onlangs brachten ze hun debuutalbum Sea Of Ethanol uit. Hun allereerste single Answer werd zo goed opgepakt dat 3FM de track direct bombardeerde tot 3voor12 single van de week. Zelf omschrijft de band hun muziek als nu-punk, met rock, grunge en sixties invloeden in een psychedelisch jasje.

Behalve zanger en muzikant is Thomas Truax ook Animator. Hij verzorgde de animaties bij onder andere het MTV programma Celebrity Deathmatch en Cartoon Network’s Robot Chicken. Als muzikant speelt de Amerikaan met zelfgemaakte instrumenten incluis zijn legendarische ‘Hornicator’. Live hypnotiseert Truax door gebruik te maken van loops, gitaargepingel en vertelt hij opvallende verhalen over klonen, technologie, eenzaamheid en andere mooie en droevige dingen.

The Sex Organs from Outer Space! speelt intergalactische sex-‘n-roll waarbij garagepunk, lo-fi vocalen en trash een grote rol spelen.

Één van de bandleden van De Schuldjongens is kunstenaar, stripmaker en cartoonist Berend Vonk. Vonk maakt politieke prenten en strips. Maar ook tekeningen, affiches en memorabilia gerelateerd aan zijn periode als frontman van de Sufgerukte Wallies.

De PunkRockHeavyMetalKaraokeBand (PRHMKband) komt uit Groningen en bestaat uit twee gitaristen, een bassist, een drummer en een MC. Vijf man die meer dan 100 nummertjes kunnen spelen ter begeleiding van elke liefhebber die altijd al rockheld wilde zijn. Een microfoon voor je harses, een keiharde vette live rockband in je rug en brullen maar!

Dj Crudesjev draait deze avond de platen in het café. Rocketfuel! zet de Kleine Zaal in vuur en vlam tot in de late uurtjes met de beste alternatieve rockplaten. 

Locatie:
Patronaat Haarlem


Adres:
Zijlsingel 2, Haarlem


Wanneer:
zaterdag 4 juni 2016


Veiling en diner:
18:00


Feest:
17.30 - 04.00


Toegang:

€ 10,- (ex fee) / inclusief diner €20,- (ex fee)

Kaartverkoop:

Via Patronaat

dmklprsl

Met veel dank aan...