I Love Lamelos

Hoi! Ik ben Karen. En ik moet jullie iets laten zien. Mijn geheime Lamelos-verzameling!
Ze weten het misschien zelf niet, maar ik ben de aller-allergrootste fan van Lamelos, al sinds het prille begin in 1997.
Toen ik ze voor het eerst zag, wist ik al dat we voor altijd bij elkaar zouden horen. Ze zijn zo knap… zo getalenteerd, zo sexy! Als je maar met je fikken van ze af blijft, want ze zijn van mij!
SAM, BORIS, ALEKS EN JEROEN ZIJN DE BESTE STRIPTEKENAARS VAN DE WERELD! Ik weet het zeker. Nou lees ik verder niet zoveel strips eigenlijk, maar ik wéét het gewoon.
Je moest ’s zien wat ik in de loop der jaren allemaal heb verzameld! Schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, 3D-objecten, naaisels, boekjes, kostuums, printjes, filmpjes, knipsels, persoonlijke aandenkens… Sommige spullen waren echt moeilijk aan te komen. En ik heb álle boekjes die ze ooit gemaakt hebben in m’n collectie. Al bijna 200!
Voor deze ene keer mag je alles komen bekijken. Maar niet aanzitten! Afblijven! Ben je gek of zo?!
En niet verliefd op ze worden! Ik hou niet van concurrentie!
Weet je, laat anders maar! Waarschijnlijk doe ik niet eens open.
Ik hoop dat ze het adres er niet bij zetten. 

Pop-up Galerie Lamelos (Donkere Spaarne 32-zw), 25 mei t/m 3 juni

Tijden: ma t/m do 13:00-17:00, vr t/m zo 11:00-17:00 uur

Toegang gratis

NB. Jeroen Funke van Lamelos tekent vanaf maandag 28 mei de hele week live in de galerie aan zijn ELKE MAAND EEN BOEKJE-project. Kom gerust kijken. Andere lezingen/workshops die Lamelos in die festivalweek zal organiseren, kan je vinden op de website van de Stripdagen Haarlem.

Met veel dank aan...