Wat is jouw favoriete webcomic?

Comik Web Award 2016

Het is weer tijd voor de Comik Web Award 2016!

Nomineer nu jouw favoriete, mooiste, leukste, grappigste, engste, orgineelste, beste webcomic voor de ComikWebAward! 

De ComikWebAward 2016 is een aanmoedigingsprijs voor tekentalent op het web. De prijs wordt uitgereikt tijdens Stripdagen Haarlem op 3 juni. 

Ken je zo´n tekenaar van een webcomic die wat extra aandacht verdient? Meld hem, haar of hen aan voor de Comik Web Award 2016! Nomineren kan tot 3 mei. Stuur een mail naar info@comik.nl, met een korte toelichting.

Comik.nl

Comik.nl is het platform voor iedereen die strips op het web wil lezen en/of maken. De Comik Web Award is een initiatief van Comik om nieuw tekentalent op het web te stimuleren. Elke 2 jaar wordt een veelbelovende tekenaar die zich onderscheidt door een bijzondere webcomic, cartoon of beeldverhaal verrast met deze aanmoedigingsprijs.

De Comik Web Award bestaat uit een award, een oorkonde, een logo en publiciteit voor de winnaar (waaronder in elk geval, een interview tijdens Stripdagen Haarlem, een artikel op Zone5300.nl en op Comik.nl.

De winnaar wordt gekozen door het Comikteam en een panel van webcomicliefhebbers.

De prijsuitreiking is tijdens Stripdagen Haarlem 3 juni. Het werk van de genomineerden wordt op 2 en 3 juni getoond in de Philharmonie tijdens de Binnenbeurs.

Met veel dank aan...