Beursinformatie Stripdagen Haarlem online!

Nog paar een paar weken en dan is het eindelijk zover! Stripdagen Haarlem barst weer los. En een van de belangrijke onderdelen van het festival zijn natuurlijk de stripbeurzen op 4 en 5 juni. En deze zijn eindelijk klaar voor publicatie! 

Nieuw: download en print zelf alle beursoverzichten

Dit jaar hebben we kunnen realiseren dat je de beursplattegronden samen met de lijst van standhouders zelf kunt downloaden op handig printformaat. Zorg er wel even voor dat je de laatste versie te pakken hebt, er kunnen tussen nu en de beursdagen 4 en 5 juni nog kleine wijzigingen en aanvullingen volgen. We zorgen dat er steeds een versie lijst beschikbaar is voorzien van versienummers zodat je je niet kan vergissen.

Talenteneiland

Na het introduceren van het Talenteneiland vorige editie is besloten om ook dit jaar deze op de Buitenbeurs terug te laten komen. Op het Talenteneiland vind je jonge talentvolle tekenaars die hun eigen werk presenteren en in kleine oplage verkopen. Benieuwd wie hier dit jaar staan? Bekijk het hier.

Beursspecials

Tijdens de beurzen zijn er diverse specials die alleen tijdens de beurstijden zijn te bezoeken, bekijken of te beleven. Dus mis ze niet!
Beursspecial: Ontmoet de grappigste striptekenaars van Nederland!
Beursspecial: De Comik Web Award Expositie
- Signeersessies special guests Stripdagen Haarlem 2016 bij de Infostand Stichting Beeldverhaal Nederland in de Philharmonie (hierover later meer)

Signerende tekenaars

De lijst met signerende tekenaars duurt helaas altijd iets langer om te kunnen publiceren, maar we proberen zo snel mogelijk de eerste lading namen bekend te maken!

Overzicht beurzen + links

Benieuwd naar de deelnemers deze editie van Stripdagen Haarlem? Bekijk ze dan nu.
Binnenbeurs in de Philharmonie
Buitenbeurs op de Grote Markt
Small Press Beurs op de Grote Markt bij beeld van Coster

Met veel dank aan...