Debuutprijs Silvester Strips

Tijdens de officiële opening van Stripdagen Haarlem 2016 op 3 juni zal de winnaar van de Silvester Strips Debuutprijs (t.w.v. 1.000 euro) bekend worden gemaakt. 

De jury

Een vierkoppige jury maakt een definitieve selectie uit alle stripboeken en graphic novels die tussen april 2014 en maart 2016 zijn verschenen: Michiel van de Pol (stripmaker, zijn nieuwe graphic novel verscheen onlangs bij uitgeverij Scratch), Dimitri van Amerongen (stripboekwinkel De Noorman Arnhem) en Wout Jut (recensent voor Eppo Stripblad). De jury gaat onder leiding van Patrice van der Linden (eindredacteur uitgeverij Silvester).

Over Silvester Strips

De Debuutprijs wordt dit jaar weer uitgereikt door Silvester Strips. In 1991 gestart als stripboekwinkel in het hartje van ‘s-Hertogenbosch en later ook in Haarlem. In 1997 begon Silvester met het uitgeven van stripboeken. Momenteel heeft Silvester populaire stripreeksen als Walking Dead, Okko, De Havik, De hel van het Oostfront en Prins Valiant in haar fonds. Silvester Strips viert dit jaar haar 25 jarig jubileum.

Met veel dank aan...